Rugklachten

Heb je rugklachten? Je bent niet alleen! Rugklachten zijn een van de meest voorkomende problemen, terwijl deze vaak juist snel op te lossen zijn. De fysiotherapeuten van Fysiocare hebben vaak simpele oplossingen voor jouw rugklachten. Wil jij weten hoe wij jouw klachten verhelpen? Maak dan snel een afspraak voor en consult.

 

Hoe helpt fysiocare jou?

De specialisten van Fysiocare maken gebruik van verschillende behandelmethoden zoals:

“Algemene” fysiotherapie Fysiocare
“Algemene” fysiotherapie van Fysiocare bestrijdt de klachten door middel van spierversterkende oefeningen en mobilisatie (losmaken) van spieren en gewrichten, eventueel in combinatie met massage en medical taping.

Lage Rugklachten behandeling
Bij de lage rugklachten behandeling worden veel voorkomende klachten behandeld door middel van een persoonlijk oefenprogramma. Dit programma’ stimuleert de doorbloeding en vergroten de belastbaarheid van jouw rug. Dit wordt eventueel ondersteund met medical taping & massages.

Manuele Therapie
Door het beter laten functioneren van de gewrichten en je houding en beweging te verbeteren, gebruikt de manuele therapeut specifieke technieken (manipulaties) die in de gewrichten kunnen worden toegepast. De effecten van manuele therapie zijn vak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.

McKenzie therapie

De Mckenzie-methode is een mechanische diagnose en therapiemodel (MDT) dat speciaal is ontwikkeld voor (a-specifieke) rug- en nekklachten.
Enekele voorbeelden waarbij de McKenzie-methode uitkomst kan bieden:
– voor ‘spit’ of een ‘acute nek’.
– pijn of doof gevoel in arm of been.
– lang bestaande rug en/of nekklachten.
– hoofdpijnklachten.
Lees er hier meer over.

Oefentherapie Cesar
De oefen therapie Cesar gaat uit van het verband tussen jouw houding en je lichamelijke klachten. Lees er hier meer over.

Een afspraak maken?

Heeft u ergens vragen over of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op!

laagste prijs  Direct een afspraak

laagste prijs  Professionele begeleiding

laagste prijs  Persoonlijke aandacht