Hoofd en nekklachten

Heb je zo’n last van je nek of je kaak? Heb je last van voortdurende hoofdpijn en aspirientjes werken niet meer? Fysiocare kan jouw problemen oplossen. Maak kennis met de specialist en ontdek hoe jouw problemen opgelost worden.

 

Hoe helpt Fysiocare jou?

De specialisten van Fysiocare maken gebruik van verschillende soorten technieken en behandelmethoden, zoals:

“Algemene” fysiotherapie Fysiocare
“Algemene” fysiotherapie van Fysiocare bestrijdt de klachten door middel van spierversterkende oefeningen en mobilisatie (losmaken) van spieren en gewrichten, eventueel in combinatie met massage en medical taping.

Manuele Therapie
Door het beter laten functioneren van de gewrichten en je houding en beweging te verbeteren, gebruikt de manuele therapeut specifieke technieken (manipulaties) die in de gewrichten kunnen worden toegepast. De effecten van manuele therapie zijn vak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.

McKenzie therapie

De Mckenzie-methode is een mechanische diagnose en therapiemodel (MDT) dat speciaal is ontwikkeld voor (a-specifieke) rug- en nekklachten.
Enekele voorbeelden waarbij de McKenzie-methode uitkomst kan bieden:
– voor ‘spit’ of een ‘acute nek’.
– pijn of doof gevoel in arm of been.
– lang bestaande rug en/of nekklachten.
– hoofdpijnklachten.

Osteopathie
Osteopathie, verzorgd door osteopathiepraktijk Bart Dirks, zoekt de oplossing van het probleem in heel je lichaam. De grondige benadering zorgt voor de oplossing van jouw probleem.

Een afspraak maken?

Heeft u ergens vragen over of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op!

laagste prijs  Direct een afspraak

laagste prijs  Professionele begeleiding

laagste prijs  Persoonlijke aandacht