Fysiotherapie Waalwijk

Fysiocare Waalwijk

Fysiocare Waalwijk is gespecialiseerd in fysiotherapie en FysioFitness. Je traint in een vertrouwde omgeving met professionele apparatuur. Onder deskundige begeleiding van een gecertificeerd sportinstructeur of fysiotherapeut werken wij doelgericht aan het bereiken van jouw persoonlijke doelstellingen.

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Wij staan altijd klaar om je te helpen!

Contactinformatie Fysiocare Waalwijk

Elzenweg 23
5144 MB Waalwijk

0416 33 46 80
waalwijk@fysiocare.nl

 

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Het is natuurlijk ontzettend vervelend als je last hebt van je spieren. Alleen kleine en simpele bewegingen kunnen al voor een hoop pijn zorgen. Hier wil je dan ook zo snel mogelijk vanaf komen. Ons gespecialiseerde team van fysiotherapeuten kan je hier goed bij helpen. Door het toepassen van de nieuwste technieken ben je snel van uw klachten af.

Doordat wij veel verschillende soorten behandelingen uit kunnen voeren kunnen wij een hoop klachten verhelpen. Ben je benieuwd of wij jou ook kunnen helpen? Kijk dan eens bij de verschillende soorten klachten of neem contact met ons op.

 

Verschillende soorten klachten

Pijn in je nek, schouders of rug, het zijn allemaal klachten die ontzettend vervelend zijn. Vooral als je hier chronisch last van hebt kan dit een behoorlijke belemmering zijn. Wij behandelen verschillende klachten met allerlei soorten fysiotherapie. Tijdens een eerste afspraak kun je dit met onze fysiotherapeuten bespreken. Misschien dat je na één behandeling al van je klachten af bent, en misschien dat er meer behandelingen nodig zijn. Wij zullen dit altijd met je bespreken zodat je weet wat  je kunt verwachten.

 

FysioFitness in Waalwijk

Sporten is goed voor je, dat weten we natuurlijk allemaal. Het is alleen wel belangrijk dat je dit op de juiste manier doet. Vooral als je aan de slag gaat met FysioFitness is dit van groot belangrijk. Op het moment dat je verkeerde bewegingen maakt of oefeningen niet op de juiste manier uitvoert, kan dit namelijk tegen je werken.

Wij helpen hier graag bij en daarom is het in Waalwijk ook mogelijk om FysioFitness te doen. Of je nu wilt afvallen, van je klachten af wilt komen of nog niet helemaal zelfstandig durft te sporten maakt niet uit. Met ons professionele en gecertificeerde instructeurs weet je in ieder geval dat er altijd iemand is waar je op kan rekenen. Met de juiste begeleiding zul je je doel een stuk sneller behalen!

Fysiotherapie Waalwijk

Een afspraak maken?

Heeft u ergens vragen over of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op!

laagste prijs  Direct een afspraak

laagste prijs  Professionele begeleiding

laagste prijs  Persoonlijke aandacht

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
07:00 – 21:00
07:00 – 21:00
07:00 – 21:00
07:00 – 21:00
07:00 – 21:00
08:00 – 12:00
Gesloten