Fysiotherapie Kaatsheuvel

Fysiocare Kaatsheuvel

Een fysiotherapeut nodig in Kaatsheuvel? Bij Fsyiocare helpen we je graag! Onze professionele en ervaren fysiotherapie praktijk in Kaatsheuvel, helpt je met verschillende soorten klachten en behandelingen. Naast fysiotherapie bieden wij ook geven we je ook persoonlijk advies. Meer weten over de behandelingen of ergens vragen over? Neem contact met ons op!

 Wij zijn te bereiken op onderstaand telefoonummer, maar u kunt ook direct een afspraak inplannen via onze website. 

Contactinformatie Fysiocare Kaatsheuvel

Kaatsheuvel locatie VV. Desk
Eikendijk 21
5171 RG Kaatsheuvel
T: 0416 38 25 27
E:info@fysiocare.nl

 

Professionele fysiotherapie in Kaatsheuvel

Op het moment dat u last heeft van uw spieren wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Of je nu chronisch last hebt of niet, het is erg verveld. Wij helpen u om dit probleem bij de kern aan te pakken, door een persoonlijke behandeling, van ervaren fysiotherapeuten in Kaatsheuvel. Samen met ons zullen we een behandeling vaststellen, zodat u zo snel mogelijk van vervelden klachten af bent. Bij de een zullen de klachten direct verholpen zijn, en bij de ander wordt dit een traject van meerdere behandelingen. 

Het is bij een behandeling erg belangrijk om persoonlijk te werk te gaan. Bijna iedere klacht en dus ook iedere behandeling is weer net even anders. Om dit zo goed mogelijk aan te pakken, zijn wij voortdurend bezig om beter te worden. Dit doen wij door de nieuwste technieken en ontwikkelingen te volgen. Daarnaast werken wij alleen met de beste fysiotherapeuten. Zij weten hoe ze u snel van vervelende klachten af kunnen helpen!

 

Een behandeling op maat

Er zijn verschillende soorten behandelingen. Onze fysiotherapie in Kaatsheuvel weet precies welke behandeling u nodig heeft om snel van uw klachten af te komen. Last van uw schouder, rug, of andere spieren? Met een behandeling op maat bent u zo snel mogelijk weer klachten vrij. Daarnaast doen wij bij Fysiocare Kaatsheuvel graag een stapje extra. Dit doen wij door verschillende andere soorten behandelingen aan te bieden die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Van fysiotherapie tot afvallen, wij hebben overal specialisten voor. Heeft u vragen over een bepaalde behandeling, of weet u niet wat het beste bij u past? Wij adviseren graag over de mogelijkheden!

 

Een afspraak maken?

Heeft u ergens vragen over of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op!

laagste prijs  Direct een afspraak

laagste prijs  Professionele begeleiding

laagste prijs  Persoonlijke aandacht

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:30 – 20:00
08:00 – 18:00
08:00 – 20:00
08:00 – 18:00
08:00 – 13:00
08:00 – 09:00
Gesloten