Fysiotherapie Drunen

Fysiocare Drunen

Ben u op zoek naar een fysiotherapeut in Drunen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden fysiotherapie, FysioFitness en verschillende leefstijl programma’s aan. Uiteraard bent u bij ons verzekerd van professionele begeleiding en de nieuwste apparatuur!

Heeft u ergens vragen over of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. 

Contactinformatie Fysiocare Drunen

Stationstraat 14
5151 HB Drunen
T: 0416 38 25 27
E:info@fysiocare.nl

 

Professionele fysiotherapeuten

Wanneer u last heeft van uw spieren kan dit erg vervelend zijn, vooral als dit regelmatig terugkeert of chronisch is, kan het behoorlijk veel impact hebben op uw leven. Het is dan ook logisch dat u hier goed bij geholpen wilt worden. Onze fysiotherapeuten hebben jarenlange ervaringen en werken volgens de nieuwste technieken.

De een heeft last van rug klachten, de ander van schouder klachten en ga zo nog maar even door. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw klachten goed behandeld zullen worden. Wij helpen mensen namelijk dagelijks met allerlei verschillende soorten aandoeningen en klachten.

 

De juiste behandeling

Bij Fysiocare in Drunen bieden wij verschillende soorten diensten aan. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een behandeling bij een van onze fysiotherapeuten, maar daar houdt het niet op. Bij ons kunt u ook terecht voor leefstijl programma’s. Bijvoorbeeld als u wilt afvallen of last heeft van specifieke klachten waar u moeilijk van af komt.  Bent u benieuwd of wij u van uw klachten af kunnen helpen? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag in gesprek zodat wij kunnen zien wat wij voor u kunnen betekenen. Tijdens een intake gesprek kunt u samen met een van onze collega’s een passende behandeling kiezen.

 

FysioFitness in Drunen

Een ander belangrijk onderdeel van fysiocare in Drunen is de afdeling FysioFitness. U kunt bij ons namelijk onder begeleiding van een van onze professionele instructeurs sporten. Als u last heeft van bepaalde klachten of pijn heeft aan uw spieren, is de kans groot dat dit met FysioFitness verholpen of verlicht kan worden.

Tijdens FysioFitness is het heel belangrijk om bewegingen op de juiste manier uit te voeren. Wanneer u dit niet doet kan het namelijk zijn dat uw klachten juist erger worden. Dit is dan ook de reden dat onze gecertificeerde voor u klaar staan om u hierbij te begeleiden.

Lijkt het u ook een goed idee om aan de slag te gaan met FysioFitness? U kunt contact ons nemen via onze website, ook kunt u telefonisch contact opnemen.

Fysiotherapie Waalwijk

Een afspraak maken?

Heeft u ergens vragen over of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op!

laagste prijs  Direct een afspraak

laagste prijs  Professionele begeleiding

laagste prijs  Persoonlijke aandacht

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:30 – 20:00
08:00 – 18:00
08:00 – 20:00
08:00 – 18:00
08:00 – 13:00
08:00 – 09:00
Gesloten