FysioFitness

FysioFitness in Waalwijk, Kaatsheuvel en Bergeijk

Denk je er al een tijd over om (weer) te gaan sporten? Omdat je conditie wilt opbouwen of je figuur wilt verbeteren? Of heb je last van lichamelijke klachten en durf je (nog) niet goed zelfstandig te sporten? Kies dan voor FysioFitness, waarbij je sport onder leiding van een fysiotherapeut.

Meld je je aan voor een fitness training op maat bij FysioFitness? Dan is het belangrijk dat je weet hoe je begint en hoe we te werk gaan. Onze fitness coaches zullen een schema op jouw persoonlijk aanpassen. Op basis van wat jij aan kunt en graag wilt bereiken wordt er een schema gemaakt. Hoe vaak wil je komen trainen en wanneer kan je komen trainen, dit zijn belangrijke zaken om te bespreken.

Om een succesvol resultaat te behalen, wordt er op jouw tempo getraind. Uiteraard krijg je zoveel mogelijk hulp en wordt je gepushed als dit nodig is. Een nieuwe levensstijl creëren is niet makkelijk, maar samen met de hulp van onze coaches gaan we ervoor zorgen dat jij binnen de kortste keren weer lekker in je vel zit. Daarmee zul je weer vol zelfvertrouwen verder kunnen leven.

 

Hoe verder na FysioFitness?

Als je ervoor kiest je levensstijl te veranderen, zal dit niet alleen voor een korte tijd zijn. Nee, een levensstijl veranderen betekent voor altijd! We zorgen ervoor dat je gewend raakt aan je nieuwe leven en je er ook voor altijd mee door kunt gaan. Naast een op maat gemaakt fitness schema is voeding ook erg belangrijk. Om een succesvolle verandering in je leven te genereren, is het belangrijk dat we ook naar je voeding gaan kijken.

Met behulp van een voedingsdeskundigen die ook in ons team zit, kunnen we ervoor zorgen dat je een gezond bewegingsprogramma hebt, maar ook tegelijk een gezond voedingspatroon krijgt. We kunnen een op maat gemaakt voedingsschema maken. Daarnaast zul je meer te weten komen over voeding en wat voor jouw lichaam goed is. Door FysioFitness en voeding met elkaar te combineren kun je een echte switch in je levensstijl creëren. Maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

 

Begeleiding, veiligheid & professionaliteit

Je traint in kleine groepen onder toeziend oog van een fysiotherapeut die jouw achtergrond kent en weet wat je lichamelijk aankan. Aan de hand van een persoonlijk plan werk jij toe naar het moment dat je weer volop kunt genieten van je hobby’s, sport en werk.

  • Sporten vanaf 34,- per maand
  • Trainen in kleine groepjes
  • Schema op maat: met deskundig advies van fysiotherapeuten
  • Hét adres voor topsporters: o.a. Marianne Vos ging jou voor!

Maak vrijblijvend kennis: Gratis proefles FysioFitness!

Vul hieronder jouw gegevens in en druk op indienen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking!

Een afspraak maken?

Heeft u ergens vragen over of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op!

laagste prijs  Direct een afspraak

laagste prijs  Professionele begeleiding

laagste prijs  Persoonlijke aandacht

Online een afspraak maken

Maak eenvoudig online een afspraak via het contactformulier.

Bij welke vestiging wilt u een afspraak maken?

2 + 5 =

Contact opnemen

Heeft u vragen? Wij zijn ook telefonisch 085 – 0642 080 of via mail info@fysiocare.nl te bereiken.