Beweegprogramma’s

Heb jij longproblemen (COPD), last van hartfalen, diabetes of lage rugklachten, maar wil je toch zo gezond en vitaal mogelijk blijven? Wil jou kind ondanks een van deze obstakels toch blijven sporten? Volg dan de beweegprogramma’s van Fysiocare. Deze programma’s zorgen ervoor dat jij zo gezond en vitaal mogelijk bent, terwijl het rekening houdt met jouw obstakels. Kom langs voor een gratis consult en ontdek hoe ook jij je gezonder en vitaler kan voelen.

 

Hoe helpt Fysiocare jou?

De specialisten van Fysiocare maken gebruik van verschillende soorten technieken en behandelmethoden, zoals:

FysioFitness
Veilig sporten onder persoonlijke begeleiding als je het sporten niet meer alleen aan durft of bang bent voor blessures.

Longklachten (COPD)
Bij dit bewegingsprogramma wordt aandacht besteed aan conditie, spierkracht, ontspanning en ademhalingstechnieken. Op deze manier leer jij zelf verantwoordelijk te sporten, zodat je zelf je conditie op peil kan houden.

Hartfalen
Door goed te letten op voeding, beweging en gewicht worden met dit bewegingsprogramma de gevolgen van hartfalen beperkt. Leer omgaan met de gevolgen van hartfalen en daarmee beter om te gaan met alledaagse situaties.

Diabetes
Verbeter je algehele conditie, leer voldoende te bewegen en de juiste voeding te kiezen. Leer de symptomen te herkennen en hier beter mee om te gaan.

Obesitas
Last van overgewicht? Bij dit bewegingsprogramma leer jij hoe te bewegen, wat te eten en hoe dit vast te houden. Ook jij kan je de kans op pijnklachten, een verhoogde bloeddruk en hartklachten verminderen.

Fit4Kids
Voor kinderen met een chronische aandoening en/of een beperking is sporten lang niet altijd vanzelfsprekend. Het beweegprogramma Fit4Kids verbeteren ze spelenderwijs hun conditie én zelfvertrouwen.

Een afspraak maken?

Heeft u ergens vragen over of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op!

laagste prijs  Direct een afspraak

laagste prijs  Professionele begeleiding

laagste prijs  Persoonlijke aandacht