Been- & voetklachten

Heb jij last van je benen, knieën of voeten? Of misschien een combinatie? De oplossingen van de fysiotherapeuten van Fysiocare zorgen ervoor dat jij snel weer kan genieten van je hobby’s, sport en werk.

Last van je knieën? Knieoperatie?
De fysiotherapeuten van Fysiocare zijn ook gespecialiseerd in revalidatie na een knieoperatie. Met onze ervaring en zorg helpen jou weer snel op weg naar een pijnvrij leven. Maak een afspraak voor een consult en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Voetspecialisten de Langstraat

Onderbeen- of voetklachten? Of wordt je hiel steeds pijnlijker?

Voetspecialisten de Langstraat helpt je graag verder om je klachten letterlijk en figuurlijk onder de knie te krijgen.

Wij zijn een gespecialiseerd team bestaande uit een voetfysiotherapeut, verschillende podotherapeuten uit de regio, een osteopaat en een acupuncturist die jouw klacht op meerdere vlakken effectief kunnen behandelen.

Onderbeen- of voetklachten komen vaak voort uit de rug, het bekken of het been en daarom is het belangrijk om verder te kijken dan de klacht. Dat maakt onze methode uniek!

Gezamenlijk spreekuur

Weet je niet of je het beste geholpen bent bij de fysio- of de podotherapeut? Meld je dan gratis aan voor ons gezamenlijk spreekuur.
Elke laatste vrijdag van de maand tussen 15.00u – 17.00u kun je op afspraak tegelijkertijd gezien worden door de fysio- en de podotherapeut. Zo kunnen we vrijblijvend kijken wat het beste behandelplan voor je klachten is.
Afspraak maken voor dit spreekuur? Bel dan naar 0416 – 65 07 24.

Check ook de  Facebooksite. 

Hoe helpt Fysiocare jou?

De specialisten van Fysiocare maken gebruik van verschillende soorten technieken en behandelmethoden, zoals:

“Algemene” fysiotherapie Fysiocare
“Algemene” fysiotherapie van Fysiocare bestrijdt de klachten door middel van spierversterkende oefeningen en mobilisatie (losmaken) van spieren en gewrichten, eventueel in combinatie met massage en medical taping.

Claudicatio intermittens programma
Door verbetering van jouw looppatroon wordt jouw vermoeide en pijnlijke gevoel in de benen weggenomen. Fysiocare is aangesloten bij ClaudicatioNet, het landelijk netwerk voor specialisten in de looptherapie.

Shockwave therapie
Locatie Kaatsheuvel is onder andere gespecialiseerd in het behandelen van langdurige peesklachten met shockwave therapie. Pezen die chronisch overbelast worden, kunnen “slijten”, waardoor ze pijn blijven geven. Shockwave is een effectieve therapie hiertegen. Vraag onze therapeuten voor meer informatie.

 

Een afspraak maken?

Heeft u ergens vragen over of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op!

laagste prijs  Direct een afspraak

laagste prijs  Professionele begeleiding

laagste prijs  Persoonlijke aandacht